Блог

Вечерна секция на програмата за обучение на средни кораби

сега се записва


Регистрацията за вечерната секция на The Signature Mediumship Training Program вече е отворена за записване през пролетта на 2015 г. и местата се запълват бързо за тази изключително уникална, единствена по рода си програма.

Тази програма е предназначена да ви отведе до следващото ниво във вашите способности да общувате с Духа, като ви учи как да се свързвате с всички тези в Духа - както за себе си, така и за другите.

Искате ли да преодолеете страховете си от свързване с Духа?



Преодолявате ли бариерите си?

най-добрите психически книги

Покажете си колко силни са наистина вашите дарби?

Научете се да давате показания за себе си и за другите?

Да развиете етична, професионална и безопасна практика, за да се свържете с Духа?

Сега е вашият шанс.

redbone_noe

Програмата за обучение на Mediumship е 13-седмичен телесеминар, като вечерната част започва във вторник, 24 февруари 2015 г. и се провежда всяка седмица в 17:00 PST/19:00 EST/10:00 AEST на следващия ден.

Програмата се провежда с един 2-3-часов клас на живо всяка седмица, пълен с изчерпателни домашни задачи, възможности за приложни практики, обратна връзка и възможности за работа с истински доброволци.

уебсайтове за брачни афери

Има обширна поддръжка по време на целия процес.

Можете да участвате от комфорта на собствения си дом, чрез телефон, Skype или безплатни международни телефонни номера и да се научите да се свързвате със Spirit безопасно, състрадателно и професионално.

Програмата за обучение на Mediumship е малък групов клас с само 12 свободни места и регистрацията току-що е отворена.

Регистрацията е затворена за това събитие.

Моля, разгледайте дистанционните класове тук и предстоящите събития на живо за още образователни серии с мен.

придобиване на ангелски крила

Ако искате да преподавате този клас, разгледайте схемата за 13-седмичен клас по медиум на тази връзка.